Tweet
sex shop

Blog posvećen svim seksi Beogradjankama. Od klinki do iskusnih dama, Od slobodnih drolja do udatih napaljenica, od glupika do intelektualki, od seksi pevaljki sa estrade do strogih profesorica. Bitno je samo da su to žene i devojke iz Beograda i da su napaljene, raspoložene za seks i dobre jebačice koje znaju šta treba muškarcu.

Leto znači razgolićene Beogradjanke na Adi

beogradjanke | 15 Maj, 2011 10:01

Kišni period je konačno iza nas. Polako počinju letnje vrućine što znači da će one malo manje napucane Beogradjanke pohrliti na Adu da osunčaju svoje telo, dok će one devojke koje ne izbijaju iz solarijuma konačno da se razgolite i pokažu svoj bronzani ten iz kozmetičkog salona u punom sjaju. Nadamo se da će ove godine biti mnogo više tangi na beogradskom moru, jer svaka guza lepše izgleda kada se pravilno osunča.

 

Kako bi se na vreme spremili za lepote beogradskih devojaka u bikinijima pogledajte foto galeriju na servisu photobucket koju je neki brižni Beograđanin uploadovao za one koji ne stižu do Ade.

 Na slikama su mahom devojke u bikinijima, zabeležene su i tri Beogradjanke koje nose tangu, a nadje se i po koja valjana matorka.

 Slike beogradjanki sa ade pogledajte ovde.

sex shop