Tweet
sex shop

Blog posvećen svim seksi Beogradjankama. Od klinki do iskusnih dama, Od slobodnih drolja do udatih napaljenica, od glupika do intelektualki, od seksi pevaljki sa estrade do strogih profesorica. Bitno je samo da su to žene i devojke iz Beograda i da su napaljene, raspoložene za seks i dobre jebačice koje znaju šta treba muškarcu.

Beogradjanke na gostovanju

beogradjanke | 22 Mart, 2011 18:21

Beograđanke su svuda i uvek najbolje ribe. Kakvih cica ima u Beogradu, ovakve možemo i da izvozimo. U svakom slučaju devojke lepo tresu guze.

 

Beograđanke

beogradjanke | 15 Mart, 2011 17:18

Stiže proleće i pravo je vreme da se podsetimo koliko su lepe naše beogradjanke. Ako još niste imali prilike da prošetate ulicama Beograda, pogledajte barem ovaj klip.

Gledao sam svoju ženu dok su je u trojci jebala moja dva najbolja druga

beogradjanke | 10 Mart, 2011 13:11

Desilo se to dok sam se zabavljao sa svojom sadašnjom suprugom koja je inače rođena Beograđanka. Moja dva drugara Ivica i Mladen su mi odmah ispričali o mojoj djevojci kako su čuli da su je karala dvojica u isto vrijeme i da su načuli meke priče kako su je jebali u grupnjaku petorica ja u to nisam vjerovao pa je između nas pala neka vrsta oklade da će mi oni to i dokazati.

Davne 1985 slavio sam rođendan u kući starci su otišli kod ujaka pa smo ostali sami. Pilo se i plesalo do kasno u noć , njih dvojica se nisu cijelo veče odvajali od moje cure što mi nije smetalo , u trenucima kad bih pogledao prema njima primijetio bih Ivicinu ruku na njenoj guzi ili Mladena kako prilikom plesa se trlja o njenu stražnjicu njoj to koliko sam mogao vidjeti nije smetalo pa sam ih pustio na miru.

Negdje oko dva ujutro društvo se počelo razilaziti , ostao je još samo jedan dobar drugar sa curom ali je on malo previše popio pa nije bio u stanju voziti pošto ja nisam ništa pio on me zamolio da ih odvezem njegovim autom kući pa će se on vratiti kad se otrezni po auto, pristao sam iako mi nije bilo do vožnje pogotovo na drugi kraj grada , rekao sam to mojoj curi i drugarima a njima sam usput namignuo što je značilo da je vrijeme za okladu. Zamolio sam ih da malo pospreme razbacane boce i čaše dok se ja nevratim i krenuo sam da odvezem drugara sa curom ali kad sam izašao van njega ni auta nije bilo nigdje. Razmišljao sam da se vratim odmah unutra ili da ostanem vani i sačekam da vidim što će se dogoditi unutra sa ovo troje , odlučio sam da im nekvarim zadovoljstvo .

Svo troje su znali da me neće biti najmanje sat vremena jer onaj drugar je živio na drugom kraju grada , pa su se njih troje opustili sjedeći na krevetu , Ivica sa jedne a Mladen sa druge strane moje djevojke , pustili su laganu glazbu i pričali su nešto nisam mogao čuti što pričaju ali sam mogao pretpostaviti da joj se ova dvojica nabacuju.

Ona je sjedila između njih pa kako je bila u mini suknjici noge su joj bile skroz otkrivene skoro do gaćica što je bilo dovoljno da ovu dvojicu napali do bola vidio sam ih obojicu kako drže ruke na hlačama i trljaju kurčine , znao sam da su obojica jebeno obdareni.

Ivici nije trebalo dugo da pređe u akciju dok je ona bila okrenuta prema Mladenu on je izvukao svoje koplje iz hlača i počeo ga drkati pored nje a drugu ruku je stavio između njenih butina ona se okrenula prema njemu i vidjevši izvučenu kurčinu sa ogromnim glavićem kako stoji kao koplje nadignut nemalo se iznenadila ali nije ništa rekla samo ga je promatrala on ju je uzeo polako za ruku i stavio joj na svoj kurac mislio sam da će ju povući ali nije ostavila ju je onako oko njegovog kurca , Mladen je to sve gledao i nije više mogao da se suzdrži i on je izvukao svoju kurčinu i uzeo joj je drugu ruku i stavio je na svoj kurac pogledala ga je ali je ruka ostala na kurcu. Malo pomalo počela im je prevlačiti rukom nadignute kurčine što je njima bio okidač da krenu sa akcijom Mladen joj je raširio noge i zabio joj prste u pičkicu ona se izvijala pod njegovim prstima pokušavajući se nabiti što više na njih dok ju je Ivica uhvatio za glavu i zabijao joj jezičinu duboko u usta dok mu je ona drkala kurac , onda se Mladen spustio na koljena između njenih nogu privukao je sebi skinuo joj je gaćice i zabio joj glavu između nogu lizao joj je pičkicu znalački jer je ona zabacila glavu unazad od zadovoljstva .

Sad je Ivica ustao i skinuo se a nadignuti kurac mu je bio pred njenim ustima ona ga je počela oblizivati kao lizalicu pokušavajući ga primiti u usta ali je bio ogroman pa joj je samo glavić ulazio u usta za to vrijeme Mladen joj je skinuo odjeću sad je bila gola pred njima sjedila je na kauču a njih dvojica sa svake strane su joj nudili kurčine da im puši

Što je i radila sasvim dobro jer njih dvojica su uživali , ja sam vani bio potpuno napaljen da mi je kurac htio explodirati od scene koja se događala unutra , u jednom trenutku Ivica ju je podignuo sa kreveta i okrenuo ju tako da joj je guza bila okrenuta prema njemu a rukama se oslanjala na naslon od kreveta Mladen je sjeo na naslon i uhvatio je za glavu i nabio joj kurac u usta a Ivica joj je raširio guzove i polako znalački centimetar po centimetar uvlačio kurčinu u pičkicu iz koje se cijedilo sve dok joj nije uvukao cijelog u picu onda je počelo , jebali su je tako nastoječke punih pola sata izgledalo je kao da je nabijena na ražanj onda su se spustili na pod Ivica je legao ona ga je opkoračila i nabila se na njegovu kurčinu sve do jaja dok joj je Mladen još uvijek nabijao kurac u usta onda se desilo nešto što nisam mogao vjerovati Mladen se ustao prišao joj zguza ona je legla na Ivicu i oslobodila mu put do pičkice , stavio joj je glavić pored Ivicinog i jednim kratkim trzajem utjerao joj svoju kurčinu pored Ivicinog u pičku sad su obojica bili u njenoj pici iz koje je curilo kao iz potoka i počeli su je usklađeno karati ona je svršavala u grčevima a bogami i ja sam počeo špricati po prozoru , karali su je u tom položaju još neko vrijeme, napokon su se ustali sa nje i obojica stali sa strane ona je klečala između njih dok su njih dvojica drkali prvi je počeo svršavati Mladen ona je otvorila usta i on  joj je počeo puniti sa vrelom spermom koja joj se izlijevala iz usta jer ju nije stigla progutati Ivici nije trebalo puno i on je teško dišući jednom rukom drkajući kurčinu a drugom ju uhvatio za glavu počeo ju špricati po licu , kosi , sisama. Ljudi moji toliku količinu sperme nisam vidio u životu sva je bila zašpricana , i ja sam vidjevši ovo svršio po drugi put.

Sad bilo je vrijeme da se i ja skoro vratim pa su se brzo obukli pomogli su joj da se očisti od sperme ali su hteli da se osiguraju da bi mogli dokazati da su dobili okladu, pa su joj namjerno ostavili nešto sperme u kosi. Ona ju nije vidjela pa joj je tako ostala zalijepljena , to su namjerno ostavili jer nisu znali da sam ja sve posmatrao kroz prozor.

Ja sam otišao do kapije i glasno ju zalupio da bi me mogli čuti kako dolazim. Ušao sam u kuću a njih troje je sjedilo na kauču kao da se ništa nije dogodilo prije par minuta doduše po njoj se moglo primjetiti da je nekako uplašena ali njih dvojica su odvaljivali šale kao da je sve ok. Ušao sam pozdravio ih pitajući šta su radili dok me nije bilo , Mladen se prvi javio rekavši kako su popili još koje piće malo spremili i pričali ali Ivica nije mogao izdržati da se ne pohvali pa mi je glavom pokazivao njenu kosu koja joj je bila ulijepljena od sperme.

Bilo je vrijeme da i ona pođe kući odvezao sam je ne pričajući mnogo vadeći se da sam umoran , kad sam se vratio ova dvojica su me ponosno gledala , upitao sam šta je momci čemu takva lica kao da ste osvojili medalju , na to mi je Ivica odgovorio pa da znaš i da jesmo , karali smo ti curu obojica , brate cura ti je kao grom a i okladu smo dobili .

Ja sam im prećutao da sam sve gledao kroz prozor samo sam im rekao da će to morati jednom ponoviti kad ja budem mogao gledati. Nakon ovog što se desilo gledao sam moju djevojku malo drugačijim očima nije bila samo cura s kojom ću hodati nego i cura sa kojom ću u budućnosti upoznati mnoga zadovoljstva znam da bi ju mnogi ostavili i pobjegli glavom bez obzira ali moram priznati da mi se to mnogo sviđalo što voli sex na sve načine iako joj ja nisam priznao da znam za njeno karanje.

sex shop
«Prethodni   1 2